AR-GE

B襤L襤M, ARATIRMA VE B襤LG襤YE OLAN TUTKU

Yeniliklere öncü olmak illy'nin ba覺ndan beri en büyük tutkusu oldu. Bu tutku sayesinde sektör içindeki en büyük sekiz yeniliin üçü illy arat覺rma ünitelerinde gelitirildi. Bunlardan ilki, 1934’te üretilen, kahvenin ilk günkü aromas覺n覺 ve tazeliini koruyarak paketlendii bas覺nçl覺 ambalaj sistemidir. 襤kinci olarak 1935’te, ac覺 ve yan覺k tad覺 yerine her yudumda ayn覺 tadda, zengin ve dengeli aromas覺n覺 koruyarak espresso haz覺rlanmas覺n覺 salayan ‘illetta’ espresso makinesidir. Son olarak 1974 y覺l覺nda devrimsel bir yenilik ile iki tabaka filtre ka覺d覺 aras覺nda tek doz paketlenmi kahveyi gelitiren illy, bu sayede mükemmel dozda ve aromada bir fincan espresso'nun her an her yerde içilmesine öncülük etmitir. 

AROMALAB

Kahvenin kimyas覺 ve tad覺 üzerine arat覺rmalar yap覺lan, ayn覺 zamanda yeil ve kavrulmu kahvelerin kalitesinin deerlendirildii birimdir.

SENSORYLAB

Kahvenin tetikledii duyusal uyar覺c覺lar覺n bilimsel ve duygusal olarak nas覺l etkileimlere yol açt覺覺n覺 arat覺ran birimdir.

TECHLAB

AromaLab ve SensoryLab’de elde edilen sonuçlar ile dorudan ilikili olan bu birim yeni teknolojiler ile illy’nin özel harman覺n覺 nas覺l daha da gelitireceini arat覺r覺r.

BIOLAB

Kahvenin biyolojik yap覺s覺 ve özellikleri, kahve bitkisinin karakteristii, farkl覺 iklim ve çevre koullar覺ndaki farkl覺 kahve bitkilerinin doas覺 vb. gibi tüm biyolojik etmenlerin arat覺r覺ld覺覺 ve raporland覺覺 birimdir.